Οικιακά Θερμοκήπια

Γνωρίστε τα προκατασκευασμένα Οικιακά Θερμοκήπια. Αναπτύξτε την Οικοκαλλιέργεια με προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Οικιακά Θερμοκήπια

Τα Οικιακά Θερμοκήπια προκατασκευάζονται πλήρως και παραδίδονται συναρμολογημένα έτοιμα για χρήση. Αποτελούνται από φέρουσα χαλύβδινη υποδομή για αυξημένη αντοχή στα καιρικά φαινόμενα. Τα μεταλλικά στοιχεία παραδίδονται με την απαιτούμενη αντισκωριακή προστασία και βαφή στην επιθυμητή απόχρωση χωρίς επιβάρυνση. Περιμετρικά της βάσης διαθέτουν ενισχυμένο πλαίσιο χάλυβα για την στήριξη στο έδαφος ανεξάρτητα από την κλίση του.

Η κάλυψη είναι με διαφανή πολυκαρβονικά φύλλα διπλού τοιχώματος και πάχους 10mm. Τα πολυκαρβονικά φύλλα προσφέρουν θερμομόνωση και παρέχουν προστασία από UV ακτινοβολία. Τοποθετούνται ενιαία στην εξωτερική κυρτή επιφάνεια χωρίς αρμούς και συνδέσεις ώστε να εξασφαλίζεται στεγανότητα και αντοχή στον χρόνο.

Το πάτωμα κατασκευάζεται με συνθετικό deck uPVC σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Η στήριξη του γίνεται σε χαλύβδινες δοκούς σε απόσταση 0,40m μεταξύ τους με ειδικά εξαρτήματα ανοξείδωτου χάλυβα.

Τα ράφια αποτελούνται από μεταλλικό πλαίσιο και κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους 16mm.

Πρόσθετος εξοπλισμός:
Υδροπονική εγκατάσταση
Ηλεκτρικός εξαερισμός
Προβαλλόμενο παράθυρο
Σκαλοπάτια

Οφέλη των θερμοκηπίων για την κηπουρική

Επεκτείνει την περίοδο ανάπτυξης

Ένα θερμοκήπιο σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε τα σπορόφυτα νωρίτερα στη σεζόν, ώστε να αναπτυχθούν καλά όταν ο καιρός έξω γίνεται αρκετά ζεστός για να τα ξεχωρίσει. Τα θερμοκήπια επιτρέπουν επίσης στους κηπουρούς να καλλιεργούν αργότερα την εποχή και να επεκτείνουν περαιτέρω τη συγκομιδή.

Παρέχει φρέσκα λαχανικά όλο το χρόνο

Σε θερμότερες κλιματικές ζώνες ή μεμονωμένα θερμαινόμενα μοντέλα για ψυχρότερες περιοχές, ένα θερμοκήπιο σας επιτρέπει να καλλιεργείτε δροσερές και ζεστές καιρικές καλλιέργειες όλο το χρόνο.

Προστατεύει τους βλαστικούς σπόρους και τους εκκινητές σποροφύτων από τον σκληρό καιρό

Τα θερμοκήπια προστατεύουν εύθραυστα νέα λάχανα και νεαρά φυτά από καιρικά φαινόμενα όπως παγετούς, βαριές βροχές, άνεμο και χαλάζι.

Προστατεύει τα σπορόφυτα από τα παράσιτα των εδαφών και των εντόμων

Κρυμμένα παράσιτα στο υπέδαφος, όπως γυμνοσάλιαγκες και έντομα μπορεί να εμφανιστούν τη νύχτα και να καταστρέψουν εύθραυστα νέα λάχανα και νεαρά φυτά. Τα αερομεταφερόμενα παράσιτα όπως οι σκώροι λάχανου μπορούν να καταστρέψουν τα λαχανάκια Brassicas όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Προστατεύει τα λάχανα και τα σπορόφυτα από τα πουλιά

Η δραστηριότητα των πτηνών αυξάνεται κατά την άνοιξη, και πολλά είδη πουλιών θα σκάψουν και θα γρατσουνίσουν στο ανώτερο στρώμα του εδάφους αναζητώντας σκουλήκια. Αυτό διαταράσσει τους βλαστικούς σπόρους. Τα αναδυόμενα βλαστάρια είναι επίσης ευαίσθητα σε αρπακτικά πουλιά.

Τα φυτά μπορούν να καλλιεργηθούν σε δοχεία ή απευθείας στο έδαφος

Τα θερμοκήπια χρησιμοποιούνται συνήθως για την καλλιέργεια ορεκτικών σε γλάστρες για μεταφύτευση σε εξωτερικούς χώρους ή για την καλλιέργεια φυτών έως την ωρίμανση σε δοχεία ή βαθιά ράφια. Τα φυτά μπορούν επίσης να καλλιεργηθούν απευθείας στο έδαφος σε θερμοκήπια, γεγονός που επιτρέπει στις καλλιέργειες που είναι ευάλωτες σε αερομεταφερόμενες ασθένειες, όπως οι ντομάτες, να μεγαλώνουν.

Εξοικονομεί χρήματα σε φυτά

Το ελεγχόμενο περιβάλλον ενός θερμοκηπίου οδηγεί σε υψηλό ποσοστό επιτυχίας με τη βλάστηση των σπόρων.

Αποκτήστε το δικό σας e-showroom