πέργκολες αλουμινίου

Πέργκολες αλουμινίου

Αποκτήστε την νέα σας πέργκολα αλουμινίου σε όλες τις αποχρώσεις RAL!

Στεγανές πέργκολες χωρίς ανάγκη συντήρησης. Προκατασκευάζονται με προφίλ αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής και μεταφέρονται έτοιμες για συναρμολόγηση.

Ενδεικτικά έργα μας

Πέργκολες αλουμινίου σε όλες τις αποχρώσεις RAL, χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Πέργκολες αλουμινίου, ηλεκτροστατικής βαφής στην επιθυμητή απόχρωση RAL με ή χωρίς περσίδες. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων.

Περιγραφή συστήματος

Οι πέργκολες αλουμινίου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την εταιρία μας. Παραδίδονται προκατασκευασμένες σε πρακτορείο της επιλογής σας ή τοποθετημένες στο έργο.

Το ap7+ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την κατασκευή πέργκολας και στεγάστρων. Περιλαμβάνει φέροντα στοιχεία προφίλ αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής σε όλες τις αποχρώσεις RAL.  Είναι σχεδιασμένο από την DALCON και περιέχει την 20ετή εξειδικευμένη εμπειρία μας στις διαφώτιστες εφαρμογές.  Συνδυάζει την ευελιξία με την κομψότητα στην κάλυψη των αναγκών στέγασης και σκίασης. Ενσωματώνεται τόσο σε χώρους με κλασική αρχιτεκτονική όσο και σε μοντέρνους με την κατάλληλη επιλογή διατομών. Συνεργάζεται με σύστημα σκίασης περσίδων και προσφέρεται για κάλυψη από ύφασμα έως κρύσταλλα ασφαλείας, polycarbonate ή πάνελ αλουμινίου.

Οι διαστάσεις των προφίλ καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές και στατικές απαιτήσεις και ποικίλουν από 50mm έως 180mm.  Προσφέρονται για την δημιουργία σύνθετων διατομών συνδεόμενα με σκοτίες για την κατασκευή των υποστυλωμάτων ή της περιμετρικής δοκού.  Οι πέργκολες αλουμινίου προσφέρονται σε ηλεκτροστατική βαφή σε όλες τις αποχρώσεις RAL και η ποικιλία λύσεων ανοδίωσης προσφέρουν ιδιαίτερα αισθητικά αποτελέσματα χωρίς την ανάγκη συντήρησης.