Παράθυρα αλουμινίου

Ανοιγόμενα
Συρόμενα
Ενεργειακά κουφώματα παράθυρα
Σταθερά

Όλα τα παράθυρα

Ανοιγόμενα παράθυρα

Τα Ανοιγόμενα Παράθυρα αλουμινίου κατασκευάζονται με συμβατικά και θερμοδιακοπτόμενα προφίλ με μηχανισμούς Tilt & Turn της G-U (ανοιγόμενο – ανακλινόμενο). Μέγιστη επιτρεπόμενη διάσταση  φύλλου παραθύρου (ΠxΥ): 1,10×2,40m . Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος φύλλου παραθύρου: 130kgr.

Συρόμενα παράθυρα

Τα Συρόμενα Παράθυρα αλουμινίου κατασκευάζονται με συμβατικά και θερμοδιακοπτόμενα προφίλ με μηχανισμούς Lift & Slide της G-U (ανασηκούμενο – συρόμενο). Οι ειδικά σχεδιασμένοι μηχανισμοί σε συνδυασμό με το ενισχυτικό προφίλ ολίσθησης του οδηγού προσφέρουν εύκολη και αθόρυβη κύλιση. Τα ελαστικά παρεμβύσματα και το ειδικά διαμορφωμένο προφίλ φύλλου εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα επίπεδα στεγανότητας για τα συρόμενα παράθυρα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε υαλοπίνακες διπλούς, ασφαλείας ή ενεργειακούς και δημιουργήστε τον συνδυασμό σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Παράθυρα αλουμινίου  – λειτουργία – περιγραφή:

Αποτελείται από περιμετρικό σταθερό θύρωμα – πλαίσιο (κάσα) και υαλοπίνακα, χωρίς δυνατότητα ανοιγο-κλεισίματος.

Αποτελείται από περιμετρικό σταθερό πλαίσιο, και ανοιγόμενο περί κατακόρυφο άξονα πλαίσιο το οποίο δύναται να φέρει υαλοπίνακα ή αδιαφανές επίπεδο στοιχείο πλήρωσης του διάκενου ή και τα δύο.

Αποτελείται από το περιμετρικό σταθερό πλαίσιο, το κινητό τμήμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να ανοίγει περί κατακόρυφο άξονα, ή περί οριζόντιο άξονα στην πάνω παρειά και προς τον εξωτερικό χώρο κατ’επιλογή του χρήστη, με ενσωμάτωση ειδικού μηχανισμού, με ένα σημείο χειρισμού και τον υαλοπίνακα ή αδιαφανές επίπεδο στοιχείο πλήρωσης ή και τα δύο.
Αποτελείται από περιμετρικό σταθερό πλαίσιο και κυλιόμενο(α) – συρόμενο(α) πλαίσιο(α) με την βοήθεια ενσωματωμένων ράουλων και υαλοπίνακα(ες) ή αδιαφανές επίπεδο στοιχείο πλήρωσης ή και τα δύο. Τα συρόμενα κουφώματα διακρίνονται σε μονόφυλλα ή πολύφυλλα ως προς τα κινητά συρόμενα μέλη, «χωνευτά» των οποίων τα επί μέρους τμήματα κυλούν μεταξύ δομικών στοιχείων, επάλληλα όταν τα επιμέρους κινητά μέλη κυλούν και αλληλοκαλύπτονται, ή σε τηλεσκοπικά όταν το ένα συρόμενο μέλος παρασύρει το άλλο.
Αποτελείται από σταθερό και κινητό πλαίσιο ως άνω, αλλά με μηχανισμό παράλληλης προς το κούφωμα προβολής του κινητού πλαισίου με ενσωμάτωση ειδικού μηχανισμού και τον υαλοπίνακα ή αδιαφανές στοιχείο ως άνω.
Αποτελείται από το περιμετρικό σταθερό πλαίσιο, το κινητό τμήμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να ανοίγει περί κατακόρυφο άξονα, ή περί οριζόντιο άξονα κατ’ επιλογή του χρήστη, με ενσωμάτωση ειδικού μηχανισμού, με ένα σημείο χειρισμού και τον υαλοπίνακα ή αδιαφανές επίπεδο στοιχείο πλήρωσης ή και τα δύο.
Πρόκειται για συνδυασμό των παραπάνω κουφωμάτων σε ενιαία κατασκευή, εφόσον είναι κατασκευαστικά εφικτό και διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία και ασφάλεια σημειακά και μεμονωμένα στο σύνολο της σύνθεσης.
Αποτελείται από το περιμετρικό σταθερό πλαίσιο, το πάνω σταθερό υαλοστάσιο και το κάτω ανασυρόμενο υαλοστάσιο προς την εσωτερική πλευρά του σταθερού, με μηχανισμό ανάσυρσης ο οποίος λειτουργεί με τη βοήθεια αντίβαρου ή σπειροειδούς κατακόρυφου άξονα για την ελαχιστοποίηση του βάρους.
Loading...

Αποκτήστε το δικό σας Showroom

Καλέστε μας για πληροφορίες

Αξιόπιστοι προμηθευτές μας