Στέγαστρα Εισόδου

Στέγαστρα Εισόδου αλουμινίου σε ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων. Προστατέψτε την κύρια είσοδο και τα κουφώματα με τα αυθεντικά στέγαστρα της DALCON,

Ενδεικτικά έργα μας

Ενσωματώστε τα συστήματα σκίασης και κάλυψης στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου. Το E-shop μας διαθέτει αποκλειστικά τις νέες σειρές στεγάστρων της DALCON και τα παραδίδει πανελλαδικά .  Σχεδιασμένα σύμφωνα με τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά πρότυπα και με minimal αισθητική αποτελούν μία ασφαλή και ιδιαίτερη επιλογή για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Διαθέτουν μεταλλική υποδομή με σύνθετες διατομές, η οποία προκατασκευάζεται και μεταφέρεται έτοιμη προς τοποθέτηση. Τα φέροντα μεταλλικά στοιχεία είναι ηλεκτροστατικής βαφής στην επιθυμητή απόχρωση RAL . Δείτε όλες τις επιλογές στα χρώματα.

Η στήριξη τους γίνεται με ανοξείδωτα εξαρτήματα και εκτονούμενα μεταλλικά αγκύρια στην επιθυμητή στάθμη χωρίς μερεμέτια.
Προσφέρονται με κάλυψη από άθραυστα πολυκαρβονικά φύλλα ή υαλοπίνακες ασφαλείας και δεν χρειάζονται συντήρηση.  Διατίθενται σε ποικιλία τυποποιημένων διαστάσεων (1,50m – 2,00m – 2,50m) ή κατά παραγγελία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.