Η EXALCO παρουσιάζει το καινοτόμο της σύστημα εισόδου, μια πρωτοπορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που θέτει υψηλά στάνταρτ σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτιρίου. Πρόκειται για την PREMIUM DOOR, το σύστημα εισόδου με εξαιρετική θερμομόνωση.

Η PREMIUM DOOR, με συντελεστή θερμοπερατότητας Ud = 0,6 w/m2K προσφέρει πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις εξίσου σε ψυχρά ή θερμά κλίματα.

Παρέχει απόλυτη στεγανότητα ενάντια σε νερό ή αέρα, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία, χάρη στον μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει.

Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού κ.ά.

Πρωτοποριακός είναι επίσης ο σχεδιασμός και η αισθητική της PREMIUM DOOR, που δίνει τη δυνατότητα διαφόρων συνδυασμών υλικών και χρωμάτων. Τζάμι συνδυασμένο με αλουμίνιο τύπου ΙΝΟΧ, αλουμίνιο σε χρώμα ξύλου σε συνδυασμό με μονόχρωμη gloss ή σαγρέ επιφάνεια, είναι κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει το καινοτόμο σύστημα.

Η PREMIUM DOOR χρησιμοποιείται κυρίως σε minimal και μοντέρνες κατασκευές και αποτελεί ιδανική λύση για τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς αλλά και τους ιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν τη σύγχρονη αισθητική, το μοντέρνο design και τα εξαιρετικά ενεργειακά αποτελέσματα.

Πηγή: https://www.alunet.gr/

EXALCO PREMIUM DOORSEXALCO PREMIUM DOORS